Recursos
La desobediència civil com a eina de canvi social. Radiografia en el marc dels Països Catalans.
La recerca, amb pròleg de Neus Torbisco, contribueix a l’anàlisi de la desobediència civil com a resposta no-violenta davant les mostres de vulneració de drets fonamentals en les democràcies actuals. Per fer-ho, Jordi Armadans, Mario Zubiaga i Nora Miralles analitzen les seves característiques, noves tendències i reptes de futur, i fan un recull d'iniciatives d'èxit que han impulsat canvis socials en el marc dels Països Catalans.
Fer front a l’extrema dreta. Estratègies d’acció de la societat civil
La recerca, amb pròleg de Betlem Agulló, contribueix a la reflexió al voltant de les respostes antifeixistes davant el creixement de l'extrema dreta, el feixisme, així com l'amenaça del discurs d'odi. Marcia Tiburi, Miquel Ramos i David Bou (la Directa) analitzen l'auge de l'extrema dreta tant en l'àmbit internacional com en els Països Catalans per, finalment, visibilitzar iniciatives que des de la societat civil organitzada i la noviolència hi han de fer front.
Ni al carrer ni a les institucions
Aquesta guia no és una recepta màgica per frenar l’auge i la consolidació de l’extrema dreta. Jordina Arnau i Marina Garcia ofereixen continguts amplis amb la voluntat de fomentar debats i reflexions entre el veïnat, entre les persones que habiten i participen de cada poble, barri, ciutat o territori. Volen reivindicar que aquest decàleg és fruit d’aprenentatges i de l’herència de lluites col·lectives. És, doncs, una eina construïda a l’escalfor de la pràctica i la memòria.
Internet i el negoci de l'odi
Guia elaborada per Proyecto Una, col·lectivitat mil·lenista nascuda amb el propòsit de desemmascarar les noves formes de feixisme que s’oculten sota simbologia aparentment inofensiva, així com reconèixer i donar valor a les aliances feministes forjades a la calor dels píxels. Des d’allò popular i comunitari, investiguen sobre les guerres de poder als mitjans, internet i la realitat analògica.