Òmnium Cultural
Escola de Formació Guillem Agulló
Òmnium Cultural
Escola de Formació Guillem Agulló

Formació

Club de lectura: La Viralitat del Mal
Presencial
Acte

Club de lectura: La Viralitat del Mal

Què queda de l'internet on informar-se, tenir debats i conèixer gent interessant? Per què creix l'odi a les xarxes? Hem de marxar de Twitter? Qui s'amaga rere els algoritmes? Existeix una alternativa?

En aquest club de lectura al voltant de "La Viralitat del mal", el nou llibre publicat pel col·lectiu Proyecto Una, resoldrem algunes d'aquestes incògnites i posarem en comú eines per tornar a habitar internet. El curs comptarà amb una obertura gratuïta amb la col·laboració de Judith Membrives, Pol Aniñach (Cuellilargo) i Rita Rakosnik

< Els socis d'Òmnium Cultural disposen d'un 50% de descompte en el preu. Si ets soci/a, escriu-nos a [email protected] i t'expliquem com aplicar-lo >

Inscripció

Data

14, 20 i 27 de gener

Horari

19 - 20:30 h

Lloc

1a sessió: La Deskomunal

2a i 3a sessió: La Ciutat Invisible

Núm. Sessions

3

Repensar internet

Presentem el club de lectura de "La Viralitat del mal" amb una conversa oberta i gratuïta sobre el futur d'internet amb Proyecto Una, autores del llibre, Judith Membrives i Pol Andiñach (Cuellilargo); moderada per Rita Rakosnik.

Dimarts 14 de gener, 19h

La Deskomunal

Proyecto Una

Col·lectivitat mil·lenista nascuda amb el propòsit de desemmascarar les noves formes de feixisme que s’oculten sota simbologia aparentment inofensiva, així com reconèixer i donar valor a les aliances feministes forjades a la calor dels píxels. Des d’allò popular i comunitari, investiguen sobre les guerres de poder als mitjans, internet i la realitat analògica.

Pol Andiñach (Cuellilargo)

És youtuber i escriptor. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va treballar com a periodista al mitjà digital PlayGround i va impulsar el col·lectiu de comunicació Cuellilargo, del qual n’és coordinador juntament amb Pol Mallafré, que realitza video assajos sobre l’actualitat política. L’any 2021 va publicar “Tothom pot ser antifa. Manual pràctic per destruir el feixisme”.

Judith Membrives

s responsable de polítiques digitals a Lafede.cat, membre d’Algorights i fa investigació doctoral a el grup CNSC del IN3 de la UOC.

Rita Rakosnik

És historiadora de l'art, crítica i comissària independent. Escriu i parla sobre art, literatura, pensament, moda i cultura pop en diversos mitjans de comunicació com Ràdio 4 i Tardeo (Ràdio Primavera Sound). Actualment, és col·laboradora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Altres formacions

Subscriu-te al butlletí

Inscriu-te a la nostra newsletter gratuïta per estar al dia de les noves formacions i publicacions de l’Escola!

Nom *

Correu electrònic *

Òmnium Cultural
Escola de Formació Guillem Agulló
TwitterInstagram

Escriu-nos a [email protected]

Implica't-hi

Fes-te’n soci

Fes un donatiu

Compra productes de llengua

Aquest Web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de permetre la navegació de l'usuari, el seguiment i anàlisi del seu comportament i la confecció de publicitat a mida. Clica sobre la Política de cookies per a més informació.